Workshops voor personeel

Je herkent het vast wel. Je loopt een rondje door je fantastische horecazaak. Je wil dat jouw gasten de beste gastvrijheid en hoogste kwaliteit producten krijgen. Maar helaas beschikt niet al jouw personeel over die juiste koffie kwaliteiten. Cappuccino met te dun schuim, lepeltje niet rechts bij het oortje, melk niet warm genoeg enzovoort. Je ergert je eraan, maar beseft ook dat het lastig is om dat van iedereen te verwachten. Je wil hier wat mee. Laat mij je helpen!

Hoe?

Door één krachtige training voor jouw personeel. Zelf ga ik ervoor zorgen dat na 1 training iedereen over de capaciteiten beschikt die je van een horecamedewerker mag verwachten.
Naar mijn idee is het belangrijkste van goede koffiezetten de belangrijkste stap: Heel vaak doen! Hoe meer koffie je zet, hoe sneller je het proces gaat zien en hoe beter de kwaliteit wordt. Daarnaast leer ik alles aan zodat jouw personeel HACCP verantwoord werkt, leer ik de etiketten regels die je mag verwachten, zorg ik dat er geen koude cappuccino’s van de gast teruggestuurd worden en dat wanneer jij de volgende keer als jij langs de koffiemachine loopt met een glimlach de koffie tegemoet ziet komen.

Enthousiast?

Telefoon: +31 6 55008198
Email: [email protected]

Enthousiast?

Voor een volledig vrijblijvende offerte: